maanantai 22. elokuuta 2011

MaHa-Lasti kuvia



Tässä muutama kuva meidän ja Otavien partiomajalla järjestämästä MaHa-Lasti tarpojatapahtumasta. Järjestettiin partiokisat ja meillä oli kisojen alkumenot ja kaikki aina kisojen johtajasta lähtien. (Hyvä Eppuli!) Haastavat ja hauskat tehtävät oli jaettu kahdelle päivälle. Sekajoukkueet jaettiin ja nimettiin valmiiksi. Voittajatkin selvisi sunnuntaina ja ne palkittiin.

Kisaamassa oli seuraavat vartiot:

313 Aku Ankat
007 James Bondit
9 3/4 Tylypahkan pikajuna

Rasteina oli mm. lapion tekeminen, ea-rasti, perinteinen ruokarasti ja merimerkkejä testaava rasti sekä A-pukin rakennus. Yöpyminen oli järjestetty puolijoukkueteltassa kamiinan lämmössä.
Tehtävien lisäksi järjestettiin tietysti perinteistä tiskaamista ja iltaohjelmaa. A-pukkirastilla käytiin keskustelua jopa puhelimen välityksellä että mitenkäs ne köytökset nyt oikein pitikään kiristää kun meillä oli vähän eriävää mielipidettä kuvan lisäksi :D Kaikkien A-pukki kesti testauksen ja köytökset oli mallikkaita. Jatkoa ajatellen vois lippukunnalle ostaa lisää köyttä kun meidän käytössä olleet pätkät oli aika huonoja ja liian lyhyitä...


Meni nyt ihan typerästi nää kuvat, mutta eiköhän näistä joku saa käsitystä siitä mitä me ollaan tehty :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti