lauantai 5. helmikuuta 2011

Esittely: Pössööt Lohikäärmeet

Hei vaan kaikki ja tervetuloa seuraamaan meidän blogia. Tähän alkuun me kerrotaan lyhyesti meidän legendaarinen historia ja myöhemmin kaikki esittelevät itsensä.

Eli me ollaan siis Pössööt Lohikäärmeet, tarpojavartio Jurvasta, Pohjanmaan partiolaisista. Partioon perehtymättömille tiedoksi että tarpojat on 12-15 vuotiaita partiolaisia. Meidän yhteinen partiotaival alkoi vuonna 2006 kun minä ja Satu-Maria saimme vastuullemme läjän kymmenenvuotiaita vartiolaisia. Alkuvuosina kokoonpano hieman vaihtui, mutta tällä porukalla ollaan oltu nyt neljä vuotta.

Tähän blogiin on tarkoitus kirjoitella tapahtumista, joihin otamme osaa ja myös ihan vain arkisesta partiotoiminnasta. Tällä hetkellä olemme kansainvälisessä nettikisassa (tai siis nyt ollaan lepotauolla, suoritetaan viimeinen tehtävä vähän myöhemmin). Meidän aiemmista edesottamuksista voi lukea lippukunnan sivuilta. Laitetaan tähän nyt vielä muutamia kuvia vuisien varrelta. :)

If some foreign scouts want to read this blog, please tell us in comments. We can translate the texts in english. So we are finnish guides called Pössööt Lohikäärmeet which means Crazy Dragons. :D There is seven of us, five 13-14 years-old and two leaders aged 18 and 26. We are going to introduce us better later. And then here are some pictures of us.
pössööt muotia

pössööt Myötäpäivillä 2009

Pössööt Amazing Race Seinäjoki 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti